Sara Åhl Persson

STORT tack Min Stora Dag!
Stockholm, nu ska jag berätta allt! ;)
Vi åkte bil till Borlänge för att gå på tåget där och åkte sedan ett direkt tåg till Stockholm! Framme så går vi till hotellet som ligger bara ca 50 meter därifrån. Ett fem stjärnigt hotell som var jättefint! Vi letade upp ett ställe att äta på ganska direkt för att sedan åka mot globen.... maten tog extremt lång tid då det var mycket folk och en tid då alla äter! ;) Vi åkte taxi till globen och blev visade upp till loungen. utsikten var skithäftig! det kändes som att se på tv för en sådan överblick fick man! jättehäftigt! det var jag och en kille till från dalarna. vi blev bjudna på gratis snacks och frukt. Tur nog så vann Leksand! :D Jättekul att de vann, det blev lite extra kul då! Men tyckte att det var en jättehäftig upplevelse! Efter hockeyn så åkte vi tillbaka till hotellet och tog det bara lugnt, njöt bara av varandras sällskap <3 Jo, glömde säga att jag och emma fick juniorsviten :D hur coolt är inte det!? ;) jättehäftigt! superfina rum!
Nästa dag så åt vi frukost och sedan så gick vi ut på stan en stund, jag köpte två tröjor :) Efter det så letade vi upp någonstans att äta och sedan så kom tåget. Jag sov nästan hela vägen hem på tåget för var ganska utmattad av att orka flera dagar i rad. Väl hemma igen sedan så tog vi det bara lugnt. Är jättetacksam för att jag har fått den här möjligheten! Ett stort varmt tack till min stora dag!
Stockholm rörde även upp lite känslor hos mig.... jag skriver om det i ett inlägg som kommer upp ganska snart! Många kramar! <3