Sara Åhl Persson

Nu är jag redo för....
Idag har vi varit till stan, hela familjen! Vi har nyss renoverat köket så mamma och pappa skulle köpa matbord samt kolla på en ny soffa, nu är det snart klart, då ska jag visa er hur fint det har blivit med före och efterbilder! Är sååå taggad!! Men tillbaka till shoppingen, mina sportiga systrar skulle båda köpa löparskor åt en och fotbollsskor åt den andra :) Emma fyllde 20 i torsdags så då fick hon i present av oss att hon skulle få ett par nya löparskor då hon slitit ut sina gamla, samt att hon och en kompis ska göra halvklassikern nu :) 
När familjen var och kollade på soffa så smög jag in på en stor hästbutik i närheten, där gick jag och strosade och det var jättemysigt att bara gå och klämma och känna på allt ;) MEN, nu kommer det roliga! Jag har länge länge sparat pengar för att kunna köpa mig något som jag verkligen vill ha, och det var mestadels i kontanter, men snart får man ju inte använda de gammla sedlarna, 500, 100 var de som jag hade... så jag tog med mig mina sparade pengar och hoppades att jag skulle hitta något, och det gjorde jag! Vet ni vad jag har köpt? EN KAVAJ! hihi, till den så köpte jag även en blus med spetsdetaljer att ha under, samt ett par vita handskar och ett hårsmycke. och den sista saken är ett svart fleecetäcke med silverdetaljer på, till Rabalder! Det tyckte jag att han var värd, och det ska han få ha om vi kommer ut och tävlar någon gång. Det var inte allt för dyrt men väldigt fint, så det känns ändå väldigt bra, trots att det säkert låter jättekonstigt att jag köper ett hästtäcke fast jag inte har någon häst, fråga bara mamma och pappa ;) hihi Det ända som är kvar att köpa nu för att ha en fullbordad tävlingsoutfit är ett schabrak, ett sånt som man har under sadeln, men det jag hittade var på tok för stort för min lilla plutt, det skulle han drunkna i ;) och justja, jag måste också ha en ny hjälm, nu när jag har farit i backen så pass rejält... testade lite hjälmar också, men hittade ingen bra, har ett annorlunda huvud verkar det som, så jag får leta vidare... Sedan fortsatte shoppingen med lite "vanliga" kläder också, men det är inte lika intressant ;) Emma hjälpte mig ta lite kort på alla saker så att jag skulle kunna visa er, så här kommer de!
 
 
 
 
 
 
 
Kavajen gör sig inte rättvisa...
Det känns så coolt att känna att det faktiskt är på riktigt, det här med att jag kanske ska få tävla... Det har alltid varit som en dröm, att det nu börjar bli verklighet är helt sjukt...
 
KRAM