Sara Åhl Persson

Galoppera bort..
Jag red igår, det var ett tag sedan jag red min fina babbis nu eftersom vi har varit iväg i två veckor men jag red helt kravlöst.. inget dressyr inriktat, jag ville bara njuta.. jag red i stohagen, en äng typ :) Jag värmde upp honom lite lätt sedan lutade jag mig frammåt och la mig på honoms hals och berättade ALLT som pågår i mitt huvud just nu, jag sa inget, han förstod bara ändå.. sedan satt jag mig upp igen och tittade bort motandra sidan, gav honom långa tyglar sedan sprang vi, fort.. Jag skänklade absolut ingenting, han förstod. <3 min hjälte <3 
Vi galopperade bort från allt, det va bara vi. allt det andra hann inte med, detva långt bakom oss! Det va såå sköönt! jag galopperade med långa tyglar i säkert 5-10 minuter om inte mer utan att behöva göra någonting.. min fina babbis ställer alltid upp, vart skulle jag vara idag utan honom? 
När jag hade ridit klart så va vi båda genomblöta av svett, det var en omtumlande upplevelse.. Han är min bästa vän! Han springer så fort han orkar och i lagom tempo i ca 20 minuter bara för min skull, han bryr sig inte om gräset på ängen eller vart utgången är eller allt som rör sig runtomkring, det är bara vi.. och för er som "vet" lite om hästar så är det ganska stort, för mig iaf <3 det va så häftigt! Jag har inga ord..
 
Min tacksamhet är enorm till dig underbara häst! Du finns i mitt hjärta för evigt<3
 
 
 
Har tyvärr ingen bil på min hjälte för att jag skriver från en annan dator.. Kram på er!