Sara Åhl Persson

Bonusbay.se - Så himla smart!
Hej!
Idag tänkte jag berätta för er om en jättebra tjänst som jag använder när jag schoppar på nätet, bonusbay.se. Det är otroligt enkelt och lätt att använda!
Bonusbay.se är en tjänst på nätet som ger dig riktiga pengar tillbaka när du handlar på nätet. Det är extremt enkelt och du sparar pengar på det! Du måste vara medlem, men det är helt gratis och kräver ingenting av dig!
Hur använder man det? Du loggar in på bonusbay.se och skapar ett konto om du inte redan har ett,
 
 
När du har loggat in så kommer du till startsidan som ser ut såhär,
 
Sedan klickar du på "butiker", Där visas det alla butiker som du kan handla via bonusbay med, t.ex. Hotels.com, Zalando.se, Ellos.se, Nelly.com, CDON.com och Linas matkasse, för att bara nämna några. Det finns nästan 400 olika butiker som du kan handla på och få bonus! Tre av mina favoriter är Lyko.se, eleven.se och Junkyard.se.
 
Hur mycket pengar får man tillbaka? Jo, bredvid varje butiksnamn så står det en procent, det är så många procent som du kommer att få i bonus. Vi tar ett exempel.
Jag vill handla något från eleven.se, så jag letar upp eleven och klickar på hämta bonus.
Väldigt dålig bild... Det som händer då är att bonusbay skickar dig till eleven.se. Så genom ett enkelt klick är det klart!
 
Nu handlar du som vanligt på eleven.se och när du är klar så kommer din bonus att vara, i det här fallet
10 %. Du får alltså tillbaka tio kronor på varje hundring som du handlar för. De pengarna hamnar på ditt konto på bonusbay.se och som du enkelt kan överföra till ditt kort senare när det överstigit ett belopp på 150 kr. 
Det enda du behöver göra för att få pengar tillbaka på dina köp är att du måste gå till butiken via bonusbay och sedan handla, det är så det registreras. Går du direkt till eleven.se så kommer du inte att få någon bonus, du måste gå in via bonusbay.se!
Enkelt va?
Testa! Och berätta för mig vad ni tyckte! Jag älskar bonusbay! Bonusbay får mig att vilja shoppa mer på nätet! ;) Det kanske inte är så bra ekonomiskt men eftersom att jag får pengar tillbaka på varje köp som jag gör så förlorar jag inte på det!
 
Jag tycker att bonusbay.se är en så himla smart grej! Otroligt kul och bra, speciellt för mig som är ung och student och jag i min situation som har väldigt svårt att få jobb på grund av mina sjukdomar och min rullstol, så för mig så är varje krona viktig. Därför gillar nog jag bonusbay lite extra, med tanke på min sits...
 

 Klicka HÄR för att komma till bonusbay! Kolla hur det funkar och bli medlem! Du har ingenting att förlora!
Det här inlägget är i ett samarbete med bonusbay.se

Hoppas att ni gillade mitt lilla tips, det är helt ärligt någoting som jag tycker om och inte bara försöker sälja, utan jag är jättenöjd med mina erfarenheter av bonusbay.se
 
Massor med kramar Sara