Sara Åhl Persson

Rehabilitering av den bästa sorten
Nu är de äntligen här!! Som jag har längtat!! <3 Mitt privata rehabiliteringsteam... Två fantastiska killar som gör mig så himla glad! Som vet när jag behöver närhet... som tror på mig och litar på mig... Som hittar stöttning och trygghet i mig <3 Det är helt fantastiskt och någonting som jag är så oerhört tacksam att jag får uppleva!
Här är de ⬇️ 
 
 
 
 
Jolly Rocker och Victor
 
Jolly, den ljusa är lite skygg... han är sin egen och kräver tillit för att man ska få komma nära honom och hålla på med honom... så det är någonting som jag håller på och försöker bygga upp <3 De kom för tre dagar sedan, alltså två nätter sedan och nu börjar vi komma närmare varandra <3
Han har även lite hyss för sig och bockar gärna av sin ryttare i ridningen i trav och defenitivt i galoppen... En liten tjej brukar hålla på med dem när de är hemma och jag tänkte försöka se om jag kan få honom att lugna sig med bockningen... Så idag satt jag upp på honom för första gången... Jag longerade honom först lite lätt för att göra slut på lite energi som annars förmodligen slutar i bockningar... Men jag satt upp och stöttade honom och gjorde så att han själv valde att trava och mot slutet av passet så bad jag honom att trava och det svarade han jättebra på... Inga hyss alls denna gång, så jag är jättestolt över Jolly! <3 Men om jag känner honom rätt så kommer dem ;) 
 
Är såååå glad och tacksam att jag får ha dessa fantastiska pojkar hos mig! TACK alla som gör det möjligt!! <3