Sara Åhl Persson

Tungt men befriande
Idag har vi haft besök av hjälpmedelscentralen... Det var med blandade känslor som jag gick in för det här... Vi skulle kolla på en elrullstol. det känns skönt, en befrielse! Att kunna ta mig runt själv! Det vore helt underbart! Men då tänker alla, inklusive jag på en permobil och att det endast är pensionärer eller svårt sjuka som använder det... Det känns inge kul... för jag vet att jag kommer få en stämpel... är det värt det?
 
Vi testade iaf en modell och åkte på vår grusväg och åkte till grannens stall och kollade om jag kunde ta mig fram och liknande. Och det kunde jag!! Det var helt fantastiskt!! Att kunna bestämma helt själv vart jag ville och när jag ville! Jag åkte faktiskt även in i hagen och hälsade på fjalar och fluga och fjalar var helt fantastisk, han bara tittade lite men sen brydde han sig inte alls... fluga kollade lite mer skeptiskt men sen brydde hon sig inte... SÅ SKÖNT!!
 
Det bästa? Som jag saknat mest... Den gick att höja upp... så jag såg in i boxarna och kommer kunna nå att borsta ryggen på babben och det känns så himla befriande! Sen, jag kommer kunna gå ut med hundarna! Som jag har saknat det!!! ÅÅÅH!
 
Så trots lite tunga känslor så känns det bra... jag ska framförallt ha den i stallet och där är det bara hästarna som behöver se mig... Sen får jag jobba med det, att kanske så småningom kunna ta med mig någon osv... Men ett steg i taget....
 
Men jag fick det beviljat. Så om ca en månad ska den eventuellt vara på väg hit... 
Jag hoppas att ni har en bra dag! Jag är tokslut efter vårt möte med provkörning så ligger i sängen och ser på film och serier och kommer nog inte orka göra så mycket mer än så resten av dagen... Smärtan gör sig fäldigt påminnd idag... men men...
 
Massa kramar!
 
 
Kajsa <3